Tietoa minusta

 

Casimir Ekman

Screen Shot 2018-04-09 at 14.41.38

Casimir Ekman on helsinkiläinen saksofonisti. Tällä hetkellä hän opiskelee Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa jazzosastolla. Casimir soittaa aktiivisesti useissa bändeissä ja häntä kiehtoo jazzmusiikin lisäksi monipuolinen ilmaisu myös jazzestetiikan ulkopuolella.

Kiinnostus musiikkia kohtaan syttyi nuorena, ja hän on toiminut lukuisissa maamme arvostetuissa big bandeissa kuten Finnish Junior All Stars big band sekä Imatra big band, ja hänet valittiin keväällä 2017 Suomen Big band-kilpailun parhaaksi solistiksi. Nyt pinnan alla muhii projektit joissa Casimir pääsee toteuttamaan itseään pienyhtyeessä omien kappaleidensa myötä. Parhaimmillaan Casimir on soittaessaan svengaavassa energisessä ympäristössä jossa hän pääsee herkuttelemaan solistisesti rautaisen ammattitaitonsa ryydittämänä. Casimirin soittoa voi myös kuulla mm. Samuels Fusion Drive-nimisessä yhtyeessä, jossa hänen käsittelyynsä pääsevät myös EWI ja huilu.

Casimirilla on kosolti esiintymiskokemusta lukuisilta keikoilta koko opiskeluaikansa varrelta. Mieleenpainuvimpia esiintymisiä on koettu mm. Pori jazzeilla jazzkadulta, Reino Nordinin bändissä Slush-festivaalissa, sekä Tomi Salesvuo East Funk Attackin riveissä soitetulla Saksan kiertueella vuonna 2017.

Taustamusiikki- sekä viihdekeikkoja vuosia tehneenä on tullut koettua monipuolisia keikkatilanteita, eikä Casimirilla tiukassa tilanteessakaan mene sormi suuhun. Palaute on ollut aina positiivista ja tyytyväistä: ammattimies osaa!

Mainokset
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close